Komiteen for Sundhedsoplysning

Konference - Vejen til robusthed er belagt med omtanke


Dato og tid

Onsdag d. 8. november 2017 kl. 08:30 til 16:30

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 3. november 2017 kl. 18:00

Sted

Axelborg

Vesterbrogade 4a
1620 København V

Arrangør

Komiteen for Sundhedsoplysning
Tlf: +45 35265400
kfs@sundkom.dk

Komiteen for Sundhedsoplysning, Socialstyrelsen, Aarhus Universitet og TrygFonden inviterer til konference om robusthed. Sæt kryds i kalenderen:

Onsdag den 8. november 2017 kl. 9-16.30
på Axelborg, Vesterbrogade 4A, 1620 København V

Robusthed handler om at blive god til at håndtere udfordringer i livet både som individ og i fællesskaber. Et centralt element i robusthed er evnen til at tænke sig om – at have omtanke/mentalisere. Vores evne til at mentalisere er muligvis det vigtigste element i vores interaktion med andre mennesker, og har stor betydning for vores mentale sundhed og modstandskraft.

Konferencen vil bidrage med viden om, hvad robusthed er, og hvordan der kan arbejdes med at udvikle robusthed. På dagen gøres op med forestillingen om mental robusthed som en slags teflon, der gør os mere eller mindre immune over for modgang, og samtidig belyse de sociale fællesskabers betydning for udvikling af robusthed.

Forskere og praktikere vil på dagen fortælle om deres arbejde.
Du kan høre oplæg af professor Peter Fonagy, overlæge Poul Lundgaard Bak, professor i mental børnesundhed Carsten Obel og flere, som vil belyse robusthed i et internationalt og dansk perspektiv.

Konferencen henvender sig til dig, der arbejder med mental sundhed i regionalt, kommunalt og privat regi. Du kan se programmet her.
Vi håber på at se dig til en inspirerende dag.


------------------------------------------------------
Til deltagere fra Københavns Kommune: Ved betaling med EAN-faktura, skal der i feltet attention stå brugerID på den person (ikke vedkommendes navn), som skal godkende fakturaen.

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Komiteen for Sundhedsoplysning
Tlf: +45 35265400
kfs@sundkom.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Komiteen for Sundhedsoplysning
Tlf: +45 35265400
kfs@sundkom.dk